Premieră medicală mondială cu sprijinul Genesis

Ceea ce până ieri părea un miracol s-a întâmplat! Medicul Cîrstoveanu a finalizat cu succes prima dializă hepatică la un sugar din lume.

Cristian, bebelușul care avea complicații renale și hepatice, primul caz de acest fel din lume, a fost salvat de doctorul Cîrstoveanu cIMG_0321-Editu ajutorul aparatului de dializă pentru care Fundația Genesis Collegiate a început proiectul de strângere de fonduri! Inițiativa Genesis de a strânge fondurile necesare achiziționării acestui aparat a salvat o viață la început de drum. Împreună putem să facem ca acest aparat să rămână la Secția de Neonatologie de la Marie Curie si să schimbe destine!

Noi, cei de la Spitalul Marie Curie, am promovat tot timpul ceea ce facem în media, am ținut concerte, am organizat un meci de fotbal, am atras public atenția. Credeți că ne este usor să apărem în public? Nu, dar o facem pur si simplu din dorința de a spune că ceva lipseste, că cineva vrea să ia piesa aceea importantă si să o pună la locul ei. Poate acel cineva se milostivește de acești copii. Le-am spus și la conferințe, poate să fie mâine copiIMG_0348lul tău. Daca ar fi copilul dumneavoastra, sincer, ce ati alege?

Cătălin Cîrstoveanu – Șef de Secție Neonatologie la Spitalul Marie Curie

Genesis Collegiate înseamnă copii fericiți, responsabili și pregătiți pentru viață.
Dacă vrem un viitor mai bun pentru acești copii, nu este suficient să le oferim o bună educație, vrem să ne și asigurăm că societatea de mâine se va ridica la nivelul lor.

Ioana Necula – Președinte al Fundației Genesis Collegiate

Dumneavoastră sunteți parte din minunata familie Genesis. Asa că, vă sfătuim să povestiți copiilor despre acest proiect plin de speranță și de viață și să fiți parte din acest miracol.

Donați orice sumă sau deveniți fundraiser al cauzei accesând pagina de strângere de fonduri a Fundației Genesis Collegiate: http://genesis.galantom.ro.