“Laura Dănăilă – Profesor de pian”

A terminat Conservatorul, secția pian principal şi a fost profesoară de pian la liceul “George Enescu”, chiar în locul în care a învățat prima dată să atingă clapele pianului. Au urmat apoi multe şi diverse evenimente însoțite de muzica de pian alături de copii şi în prezent, Laura Dănăila  s-a alăturat echipei Genesis, pentru a împărtăşi copiilor secretul pianului și al muzicii clasice, pornind împreună pe acest drum minunat.

La fiecare sfârșit de semestru s-a ocupat de seratele muzicale în care copii erau micii sau marii artiști care îi încântau pe cei dragi oferindu-le cadouri muzicale.

Lucrând cu copii, mai ales cu cei mici și dornici să afle ce şi cum se cântă la pian, în 2011 a lansat cartea pentru copii “Despre pian pentru cei mici”, o carte  pentru copiii care vor să învețe să cânte la pian ajutați de câteva personaje vesele și inteligente.

Laura Dănailă este pasionată de pian care reprezintă pentru ea o oază de liniște şi posibilitate de a împărtăși celorlalte suflete bucuria vieții.