Evenimente gradinita genesis collegiate
 

Bun venit la gradiniţă !
Copiii sunt sunt aşteptati la grădiniţa cu drag şi o mulţime de surprize. Petrecerea de bun venit, îi invită pe copii la multă distracţie, baloane şi tort delicios !

In perioada 23 si 24 octombrie , Gradinita Genesis a gazduit evenimentul “Festivalul Toamnei” ce a avut ca obiectiv transformarea copiilor si parintilor in regizori si scenaristi.

Evenimentul ajuns la a VII – a editie a pus la incercare indemanarea, creativitatea si imaginatia fiecarui parinte si copil, impreuna creand povesti cu talc din fructe si legume de toamna.

Gradinita Genesis a sarbatorit in data de 4 noiembrie, impreuna cu parintii si copiii petrecerea de Halloween in cadrul careia s-au desfasurat foarte multe concursuri, insotite de multe surprize.

Parintii si copiii au pregatit acasa dovleci nazdravani, dulciuri de groaza si diferite povesti de Halloween in imagini. La sfarsitul petrecerii fiecare participant a fost premiat pentru concursurile la care a participat.

La Gradinita Genesis copiii au sarbatorit in stil mare ziua nationala a Romaniei. S-au desfasurat activitati de comunicare, jocuri tematice si ateliere de creatie relevante momentului. In holul gradinitei s-a dansat Hora mare si s-a intonat imnul national. Copiii au fost imbracati in costume populare insotite de diferite accesorii.

Vineri, 6 decembrie, Gradinita Genesis , l-a gazduit pe Spiridusul Mosului, Topaila, care a sosit pentru a strange toate scrisorile pentru Mos Craciun pe care copiii le-au realizat special pentru acest eveniment.

Luni, 16 decembrie orele 17, Gradinita Genesis a avut Serata muzicala de Craciun, în sala de festivităţi, a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice ”Iosif Sava”. Corul Grădiniţei Genesis susţine un program artistic de cântece specifice sarbătorilor de iarnă. Serata muzicală este completată cu recitalurile de chitară şi pian ale elevilor Şcolii Genesis, înscrişi la cursurile de muzică, din cadrul parteneriatului cu Şcoala de Muzică şi Arte Plastice ”Iosif Sava”. De asemenea, serata muzicală va oferi şi câteva momente surpriză.

Va asteptam cu drag!

Intr-o atmosfera de basm, fulgii de nea si bradutii magici de la grupele mini si mica va invita la prima lor serbare de Craciun. Copiii il vor astepta pe Mos Craciun in sala de festivitati a Gradinitei Genesis.

Copii grupei mijlocii si mari va invita marti, 17 decembrie, la Teatrul Excelsior sa patrundem impreuna intr-o lume de basm si sa traim o poveste muzicala cu soricei, fulgi, acadele, turta dulce si multe surprize.

A fost odata in Imparatia Zapezii un grup de fulgi de zapada. Acestia s-au hotarat sa calatoreasca in Imparatia stelelor pentru a deveni si ei stelute.

Odata ajunsi acolo, fulgii de nea au fost intampinati de Regina Stelutelor care le-a ascultat dorinta. Aceasta le-a explicat ca sunt in imparatia ei mai multe feluri de stelute. Pe rand , ele au venit sa se prezinte: stelutele albastre, stelutele aurii si stelutele argintii.

Fulgii de nea nu se puteau hotari ce fel de stelute ar dori sa devina. Atunci apare Craiasa Zapezii care ii transforma in stelute albe…

Va invitam la acest spectacol, sa ii incurajati si apludati pe copiii de la clubul de balet al Gradinitei Genesis, in data de 19 decembrie.

Mihai Eminescu este unul dintre poetii preferati ai romanilor, dar pentru Romania ramane Luceafarul poeziei literare.Grupele Mari de la Gradinita Genesis vor celebra 164 de ani de la nasterea marelui poet roman, Mihai Eminescu. Copiii vor invata poezii, vor asculta povesti, iar in cadrului atelierului de creatie vor realiza lucrari inspirate din opera marelui poet.