English corner banner

Programe intensive de învăţare a limbii engleze

Grădiniţa Genesis oferă programe intensive de învăţare a limbii engleze participând în fiecare zi la activităţi interactive.
Programul intensiv oferă copiilor posibilitatea de a comunica într-o atmosferă relaxantă şi distractivă. Cântecele, poeziile, rimele, jocurile de rol, asocierile de cuvinte constituie modalităţi interactive de însuşire a informaţiilor transmise.

PROGRAMUL DE ÎNVĂŢARE FIRST STEPS

Începând de la grupa mică (nivel de vârsta 3 – 4 ani), copiii se familiarizează cu primele cuvinte în limba engleză intuitiv, prin joc. Cei mici participa la activităţi de ”Listening” (poveşti, cântece, poezii) şi „Speaking” (repetarea vocabularului nou şi exersarea cuvintelor noi prin folosirea acestora pentru a da răspunsuri scurte) dar şi la activităţi de selectare sau denumire a unor imagini.

PROGRAMUL DE ÎNVĂŢARE “AMAZING ENGLISH”

La grupele mijlocie şi mare (nivel de vârsta 4-6 ani), avem în vedere încurajarea unui anumit grad de independenţă în comunicare.
De aceea îi provocăm pe copii la mici competiţii şi la interpretări de roluri. In funcţie de nivelul de vârstă, copiii pot interpreta roluri în scenete, adaptate nivelului vocabularului însuşit.
Activităţile Arts and crafts în limba engleză îi stimulează pe copii să exerseze vocabularul şi anumite instrucţiuni (take the colour…, colour the… , cut the.., put glue on the..).
Nu lipsesc jocurile interactive (Mime, Team competition, Guess who`s talking, Guess the object, etc).

Resurse variate şi atractive

Materialele, alese cu grijă pentru fiecare nivel de vârstă, sunt extrem de variate, oferind tot ce şi-ar putea dori un copil: imagini mari şi colorate, postere A4, CD-uri cu lecţii sub formă de desene animate, cântece antrenante şi haioase precum şi diferite marionete care îi însoţesc pe copii pe tot parcursul orelor. Acestea ştiu o mulţime de cântece, iar dialogul cu copiii este nelipsit. Îi stimulează, le oferă suport motivaţional şi recompense.

Suportul de curs preia cele mai atractive şi accesibile structuri oferite de edituri prestigioase în domeniu precum Oxford, Macmillan, Longman şi altele.

Învăţarea asistată de tabla interactivă

Copiii învaţă limba engleză privind, ascultând, pronunţând, urmărind prezentări animate, cântând, jucându-se.

Noile conţinuturi sunt prezentate la tabla interactivă. Cursul conţine episoade amuzante combinate cu ilustraţii captivante şi atractive permiţându-le copiilor să vizualizeze ceea ce aud.
Folosim softuri educaţionale şi activităţi special create care folosesc tehnologia tablei interactive, astfel încât să îi ajutăm pe copii să aprofundeze cunoştinţele acumulate.

Pentru că ne place

Pentru a completa activitatile de la cursuri si a consolida cunostintele acumulate, copiii participa cu programe în limba engleza la diferite evenimente asteptate cu nerăbdare: Festivalul Toamnei, Halloween, serbarea de Crăciun, 8 Martie, serbarea de sfârşit de an şcolar.

Learn with music

Grădiniţa noastră colaborează cu centrul de învăţare a limbii engleze prin muzică „Learn with music”, astfel că fiecare dintre grupele grădiniţei are săptămânal un program de cântec şi distracţie cu instrumente muzicale în limba engleză.

Summer school
Programul de vacanţă în limba engleză îi atrage pe copii într-o călătorie distractivă a cunoaşterii. Astfel, copiii au o continuitate a învăţării şi pe timpul vacanţei de vara prin activităţi variate şi amuzante in lima engleză.

Cum aflăm ce am învăţat ?
O dată pe lună, copiii participă la activităţi de evaluare a cunoştinţelor acumulate din materia parcursă până în acel moment.
În urma acestei evaluări, copiii primesc un certificat de competenta care atestă rezultatele obţinute.
Părinţii primesc din partea profesorului de limba engleză feedback sub forma „Fisei individualade observaţii”care conţine progresul făcut de copil din perspectiva celor trei componente: “Listening”,“Speaking”, ”Vocabulary”.